KİTAPLAR

Gerçek Detoksu Keşfet

Her noktası birbiriyle ilişkili, organize bir bütünlüğüz. Öyle mükemmel bir sistemiz ki aslında, sadece kendi sistemimizin, kendi bütünlüğümüzün gücüyle çevresel değişikliklere uyum sağlayabiliyoruz. Sağlıklı bir yaşam sürmemiz de bu uyum yeteneğimize bağlı. Duruma göre tansiyonumuz yükselip alçalıyor, nabzımız hızlanıp yavaşlıyor, nefes alma ritmimiz değişiyor... uyum için her an binlerce değişiklik oluyor bedenimizde.

Ama geçen yüzyılın ilk yarısını devirdiğimizden bu yana teknolojik gelişmenin hızı öylesine arttı ki, neredeyse tümüyle zehirlerle çevrili yaşıyoruz. Her türden canlılığı tehdit eden kirlilik, bedenimizin savunma sistemlerinin normal gücüyle alt edebileceği boyutları kat kat aşmış durumda...

Son yıllarda "detoks" sözcüğünün neredeyse günlük dile girmiş olması da bu yüzden olsa gerek. Gazetelerde, dergilerde "detoks diyeti" listelerinden geçilmiyor. Peki detoks nedir, sadece birkaç gün sebze suyu içerek toksinlerimizden arınmamız mümkün müdür? Dr. Hüseyin Nazlıkul Hayatı Keşfet kitabından sonra bu yeni kitabında gerçek detoksu anlatıyor.